Як шукати доїзд у нас на сайті

Ми постійно працюємо над інформаційним оновленням і удосконаленням інтернет-каталогу Карпати.info. Для того, щоб вам було зручніше спланувати свою поїздку, у нас на сайті існує  розділ – “Доїзд”, який допоможе знайти можливості для доїзду до місць відпочинку.

 

 

У розділах “Транспорт” у правому меню на сторінках відповідних міст і сіл розміщено інформацію про доїзд до населених пунктів, розклади залізничного та автотранспорту. Населений пункт, який вас цікавить можна обрати за допомогою дерева регіону (внизу на сторінці).

 

 

Автоматизувати пошук міжміського та приміського транспорту поки що немає технічної можливості, тому розклади ми подаємо у вигляді фотографій, які будуть оновлюватись раз на 1-2 роки. Використовуйте також телефони вокзалів та станцій для уточнення інформації. На цих же сторінках можна знайти маршрути міського транспорту і номери таксі, а також тарифи на проїзд.

 

 

У розділі “Транспортні послуги” розташовано інформацію про фірми, які надають населенню транспортні послуги.

 

Спеціальні послуги для автомобілістів — АЗС, автосервіси, шиномонтажі, автомийки, автостоянки тощо — можна знайти у розділі “Автомобілістам” за допомогою форми пошуку або у відповідному населеному пункті. Там же є таблиці відстаней до інших міст.

 

 

У цьому розділі також можна отримати поради та корисну інформацію про автотраси Західної України. Окрім того,  детальну інформацію про АЗС та автосервіси можна отримати також у наших путівниках серії “Туристична енциклопедія”.

Щоб Вам було зручно добиратися до туристичних місць у Західній Україні (готелів, садиб, ресторанів, музеїв, пам’яток тощо), до всіх об’єктів ми подаємо інформацію, як доїхати, та зазначаємо координати.

 

Нижче можна побачити і інтерактивну карту. Об’єкт, опис якого ви переглядатимете, матиме червоний значок, решта позначені синім. Клікаючи на значки, можна побачити лінки, що вестимуть до сторінок відповідних об’єктів.

Ми дбаємо, щоб пошук необхідної інформації на сайті Карпати.info був для вас зручним і доступним, а сама інформація – найповнішою.

Вдалих вам подорожей!