ТОП-10 найоригінальніших готелів і садиб у Карпатах

Вам хочеться, хоча б ненадовго, опинитися у казці? Зануритися в атмосферу інших епох, чи мистецької фантазії архітектора? В інтернет-каталозі Карпати.інфо ви знайдете чимало готелів і садиб, перебування в яких не лише вирізняється комфортом, а й приносить естетичну насолоду.

Романтичні і класичні, в національному чи європейському стилі – сьогодні ми пропонуємо ТОП-10 найоригінальніших готелів і садиб у Карпатах, повна інформація про них є на нашому сайті.

 

Замок «БЕЛЬВЕДЕР» у Поляниці (Буковель) Івано-Франківської обл. подивує вас стилізацією під середньовічну будівлю.

Зате всередині замку – по-сучасному затишно і комфортно.

Власники замку пропонують гостям екскурсії регіоном, велотури, рафтинг, кінні прогулянки, квадротури, пейнтбол, уроки скелелазіння та ін.

 

Готель-садиба «ГРИБОВА ХАТА» у Поляниці (Буковель) Івано-Франківської обл. своєю оригінальністю створює гідну конкуренцію сусідам!

У ресторані можна смачно поїсти, тут пропонують страви гуцульської та української кухні. 

 

 

Готель «ІСТОРІЯ» у Поляниці (Буковель) Івано-Франківської обл.

Це дизайн-готель історії України, де кожен з 10 номерів відображає певний етап історії нашої держави: Первісна доба, трипільська культура, Скіфія, Русь, княжий період, кріпацтво, козацтво, національно-визвольний рух, СРСР.

Тут можна оселитися у такій симпатичній печері й ненадовго відчути себе первісною людиною. Печера укомплектована телевізором LED 32, внутрішнім телефоном, сейфом, є балкон.

Номер “Кріпацтво” – це простота і відчуття прохолоди від лляних простирадл.

До послуг гостей – бібліотека та навчання історії України, українським звичаям та традиціям.

 

«ЛІСОВА САДИБА» у передмісті Ужгорода

Серед послуг: прокат велосипедів, походи в гори, збирання грибів та ягід, риболовля, екскурсії.

 

Cадиба «КАРПАТСЬКА ВЕЖА» в Микуличині  Івано-Франківської обл.

Стіни номерів, оздоблені вишиваними рушниками, на ліжках з ортопедичними матрацами гуцульські ліжники – рай для любителів автентики!

Влітку тут пропонують настільний теніс, прокат велосипедів, риболовлю (форель), подорожі на квадроциклах, позашляховику в гори, походи в гори, екскурсії, збирання грибів та ягід.

 

Садиба «ГРАДНИЙ УЗВІЗ» у Татарові  Івано-Франківської обл.

Сучасний триповерховий будинок у європейському стилі вражає своєю монументальністю.

Вам сподобається камінний зал на першому поверсі з каміном на дровах, шкіряним м’яким кутком – для веселого відпочинку великою компанією.

 

Туристичний комплекс «КОЛИБА ОПРИШКІВ» у Нижньому Селищі Закарпатської обл.

На озелененій території садиби – ставок з рибками, живий куточок, макети Мукачівського та Хустського замків.

У ресторані за меню: домашня кухня, закарпатські та угорські страви, а також автентична гуцульська кухня.

Щосереди о 16:30 у колибі проводяться вечорниці. Також у наявності бадмінтон, м’ячі, можна замовити екскурсії, походи в гори, збирання грибів та ягід, риболовля, полювання, катання на конях.

 

Садиба «ЖАНДАРМСЬКА УПРАВА» у Колочаві

У колибі за меню: українська кухня, закарпатські та чеські страви.

Серед послуг: прокат велосипедів, настільний теніс, походи в гори, збирання грибів та ягід. Виїзд в гори на автомобілі ЗИЛ, екскурсії, катання на конях.

 

 «ЦІКАВА САДИБА» у Верховині Івано-Франківської обл.

Дизайн садиби виконаний у стародавньому українському стилі, у внутрішньому оздобленні використано дерево, лозу, бамбук, камінь, мозаїку.

Біля будинків є сад, мангал, гойдалка.
Пропонують кінні прогулянки, походи в гори з досвідченим гідом, збирання грибів та ягід. Є прокат велосипедів, бадмінтон.

 

АРТ-готель «ВИКРУТАСИ» у Поляниці (Буковель) Івано-Франківської обл.

Номери “Лисяча нора”, “Лісові хащі”, “Дубовий зруб”, “Магія гір”, Вербова лоза”, “Дари лісу” оздоблені відповідно до назви.

У їдальні вас почастують стравами домашньої української кухні, в т. ч. класичними гуцульськими стравами.

 

Підбираючи для вас, друзі й прихильники нашого сайту, ТОП-10 найоригінальніших готелів і садиб у Карпатах, ми створювали мотивацію для самостійного пошуку інших цікавих туристичних пропозицій на сайті Карпати.інфо. Повірте, ви знайдете у нас свій затишний і оригінальний, або вишуканий, з різноманітними атракціями куточок Карпат! 🙂