Мандруємо в Карпати!

УВАГА – НОВИЙ ФОТОКОНКУРС від Karpaty.info та Karpaty Travel!

Ми запрошуємо вас, друзі, згадати найяскравіші моменти початку туристичного сезону в Українських Карпатах!

Хто може стати учасником фотоконкурсу? Професіонали і аматори, українці та іноземці, туристи  – всі, хто захоплюється фотографуванням і любить наші Карпати.

Поділіться своїми найкращими фотознимками Українських Карпат!

Гостинна оселя "На схилах Карпат"

УМОВИ КОНКУРСУ. Ви надаєте, а ми публікуємо до 3-х ваших власних фотографій з підписами і коментарями про найяскравіші враження від початку нового сезону відпочинку в Українських Карпатах. Шукайте в своїх альбомах найцікавіші знимки (або робіть свіженькі) з походів із друзями, сімейних подорожей, підкорення гірських вершин або знайомства з народними традиціями.

Переможця визначатимуть ваші лайки та поширення!

А 1.06.2016 року, ми, команда Karpaty.info та Karpaty Travel, підрахувавши кількість лайків та перепостів під кожною фотографією на нашій сторінці, визначимо переможців.

Щоразу ми публікуватимемо у фотоальбомі “МАНДРУЄМО В КАРПАТИ!” ваші найцікавіші фото, що стануть поштовхом для інших здійснити власну подорож у цьому туристичному сезоні.

І місце – подарунок від гостинної оселі “На схилах Карпат”: 1 номер на вихідні (11-12 червня 2016 р.) зі сніданками для двох і користуванням басейном.

Інтер'єр гостинної оселі "На схилах Карпат"

Додатково (за окрему плату) можливі: сауна, велосипеди, катання на конях, поїздка у Волосянку на оглядову екскурсію витягом “Захар Беркут”.

ІІ місце – одноденна мандрівка навколо Львова «Неймовірна Львівщина: прегарні околиці львівські» від Karpaty Travel.

Костел Всіх Святих у Годовиці

 

ІІІ місце – серія путівників «Туристична енциклопедія» від Karpaty.info.

Розповідь переможців конкурсу про свою найцікавішу мандрівку разом із фотографіями буде опублікована у нашому блозі.

* Фотографії разом із коментарями надсилайте у приватні повідомлення на сторінку Karpaty.info з позначкою «На фотоконкурс». Цим ви підтверджуєте свою згоду щодо їхньої публікації та подальшої участі у конкурсі “МАНДРУЄМО В КАРПАТИ!”. Надсилайте нам знімки з короткими підписами: де і коли був зроблений кадр. Це може бути навіть міні-розповідь з декількох речень. Можна надати назву фотографіям. У темі листа потрібно зазначити «На фотоконкурс», у тілі листа вказати ім’я та прізвище автора, місто проживання автора, контактний номер телефону.

Слідкуйте за оновленнями у блозі та на нашій фейсбук-сторінці!