Karpaty.Travel: в Україні з’явився туроператор, який знає про Карпати все

Команда інформаційного туристичного ресурсу Karpaty.Info, яка вже більше 10-ти років працює на туристичному ринку України, запустила новий проект – туроператор Karpaty.Travel. Компанія пропонує повний спектр туристичних та логістичних послуг у Західній Україні для туристів та компаній. Перші тури почнуться у травні.

Karpaty.Travel – команда досвідчених фахівців із більш ніж 10-річним досвідом роботи в галузях туризму, освіти, продюсування проектів та організації масових заходів. Туроператор самостійно розробляє унікальні туристичні маршрути західним регіоном України, а також надає будь-які організаційні та консультаційні послуги в Карпатах як окремим туристам і групам, так і компаніям (корпоративний відпочинок, організація конференцій тощо).


“Наш підхід до підготовки турів і роботи з клієнтами ґрунтується на двох основних засадах, – розповідає Ганна Сидоренко, співзасновниця Karpaty.Info і Karpaty.Travel. – По-перше, контроль якості – при підготовці маршруту ми особисто перевіряємо стан усіх об’єктів, включених у маршрут (як пам’яток, так і готелів та ресторанів). По-друге, прозорість – у наших турах немає ніяких прихованих витрат: при підрахунку ми включаємо всі витрати туриста в дорозі (дво- або триразове харчування, всі екскурсії, вхідні квитки тощо)”.

Сервіси туроператора Karpaty.Travel включають екскурсії і гірські пішохідні тури різної складності з супроводом гіда-провідника; послуги для корпоративного туризму (конференц-сервіс, навчання з виїздом у Карпати, відпочинок для колективу з цікавою програмою); навчальний туризм (мовні табори для дітей та дорослих, майстер-класи, літні школи, тренінги з туризму тощо); у планах також – конструктор турів для індивідуальних замовлень; консультаційні послуги (підбір готелю або складання маршруту, пошук місць для фото або відеозйомки); бронювання готелів, транспорту і квитків; допомога в організації масових заходів (фестивалів, змагань, зйомок тощо).

“Завдяки багаторічній роботі над ресурсом Karpaty.Info ми маємо найбільшу в Україні базу садиб, готелів, ресторанів західного регіону і працюємо з ними без посередників. Тому ми можемо з повним правом сказати, що Karpaty.Travel – це туристична компанія, яка знає про Карпати все, – продовжує Ганна Сидоренко. – Ми пропонуємо туристам те, що добре знаємо любимо самі – подорожі і Карпати.”

Перші тури новоствореного туроператора розпочнуться в травні. Вони включатимуть два екскурсійні маршрути (сезонний “Ужгород: сакури і вино”, а також постійний “Золота Підкова Плюс: Замками Львівщини”), пішохідний гірський “Головним вододілом Карпат” і один комбінований “Неймовірне Прикарпаття: у гості до гуцулів”, який включатиме і екскурсії, і гірські прогулянки. Надалі тематика і кількість турів постійно розширюватиметься.