Садиби та готелі, які не піднімають ціни

У той час як більшість підприємців (із цілком виправданих причин) поспішає підняти ціни на туристичні послуги, деякі власники готелів та садиб у Карпатах з розумінням поставилися до можливостей потенційних клієнтів. За підсумками травня-червня ми склали для вас короткий опис тих об’єктів туристичного інтернет-каталогу КАРПАТИ.INFO, господарі яких не збільшили вартість перебування у своїх помешканнях. З приємністю запрошуємо вас відвідати ці соціально відповідальні готелі та садиби.

«КАЗКОВА САДИБА» розташована у селі Нижня Рожанка, що біля Славського. Двоповерховий дерев’яний будинок на 6-8 місць, літня тераса, мангал.

Є сауна на 4 особи з кімнатою відпочинку та контрастним басейном.

Поряд є ліс та річка.

 

Котедж «ГОВЕРЛА» у Яремче – це триповерховий готель на 6 номерів (12-19 місць), сауна з контрастним басейном, камінний зал.

На території є альтанка з мангалом.

З розваг господарі пропонують настільні ігри, бадмінтон, походи в гори, катання на конях.

 

Садиба «КВІТКОВИЙ ДВІР» знаходиться у селі Голубине, 3 км від центру та залізничної станції Свалява.  Це двоповерховий котедж на 4 кімнати.

На облаштованій території є альтанка, тераса під накриттям та стіл з лавками.

Садиба пропонує різноманітні розваги: прокат велосипедів, кінні прогулянки, катання на квадроциклах.
Оскільки поруч знаходиться ліс та річка, можна прогулятися в горах, назбирати грибів та ягід, половити рибу. Також ви можете замовити виїзд на автомобілі УАЗ на гору Стій.

 

Котедж «ЗГАРДА» у Поляниці (2 км від Буковелю) пропонує туристам два триповерхові будинки на 2 номери (8 місць) та 12 номерів (з рестораном), котедж на 8 місць.

Серед послуг: екскурсії, походи в гори, збирання грибів, катання на конях. Є бадмінтон, дартс, настільні ігри. Облаштовано дитячий майданчик.

До послуг гостей сауна на дровах на 6 осіб з контрасним басейном.

 

Шале «ВЕЧОРНИЦІ» в селі Поляниця (3 км від Буковелю) – двоповерховий котедж на 5 номерів (12 місць).

Зі спортивних розваг є настільний теніс. Пропонують екскурсії на гори Говерла, Синяк та ін.

Для любителів парної в окремому будиночку є російська лазня з басейном.

 

Готель «ЕДЕМ» у центрі селища Східниця (курорт з цілющими водами). До послуг туристів – чотириповерховий корпус на 9 номерів (18 місць), ресторан, більярд, настільний теніс.

Тут можна отримати медичні процедури: загальний, баночний та ручний масаж; урологічна колба; кисневі пінки; аромотерапія; магнітотерапія; перлинні ванни.

Розваги: екскурсії, прокат велосипедів, настільний теніс, більярд.