На Франківщині запустили нову екстремальну розвагу – Zip-line над Карпатами

Хочемо Вам розказати про нову спортивно-екстремальну послугу у Ворохті від місцевого оператора “екстремальних” і туристичних послуг “Ворохта-Тур”. Розвага називається Zip Line (…….) (інша назва “тролей”) – це такі собі «польоти»-спуски тросом над землею без інструктора. За допомогою спеціального спорядження Ви спускаєтесь над карпатським лісом на висоті 15 метрів. Загальна довжина спуску – 700 метрів.

Спуск ділиться на два проміжки довжиною 550 і 170 метрів. Установка складається зі зони старту, зони фінішу з гальмівним  пристроєм, несучого тросу (натягненого між установками старту і фінішу) і спеціального спорядження (яке переміщається по тросу разом з людиною). Підвіска і провисання тросу розраховані на вагу від 35 до 120 кг.

        

“Zip Line” (“Зіп лайн”) розрахований не тільки для дорослих — для дітей працює нижній спуск довжиною 170 м. Вартість одного спуску — 50 грн з особи, кожен наступний спуск — 40 грн. На верхній станції “Зіп лайну” є можливість стрільби з пневматичної зброї по мішенях та катання на квадроциклах. Вартість одного вистрілу — 50 коп. Найвлучнішого стрільця очікує приз. Вартість мандрівки на квадроциклі — 50 грн з особи.

Ось як це виглядає наживо