Закохані в гори

Погодьтеся, завжди цікаво зазирнути за лаштунки великого й успішного проекту. Тому в день народження сайту – а проект Karpaty.info святкує нині свій 10-річний ювілей – ми пропонуємо вам побачити нашу роботу та відпочинок зсередини. Саме для вас, друзі, ми відібрали невимушені, а часом і кумедні фотографії з нашої щоденної праці, навчання та мандрів. Адже для того, щоб інформаційно-туристичний інтернет-каталог Karpaty.info став таким, яким ви його знаєте і любите, щодня докладає зусиль злагоджена команда професіоналів.

Команда Karpaty.info на відпочинку

ТРОХИ ІСТОРІЇ…

… А розпочалося все 10 років тому з ідеї, що зародилася у «світлих головах» директора проекту Ганни Сидоренко та її чоловіка і однодумця Назара Барабаша. І, як це буває з гарними ідеями, від задуму до реалізації яких проходить мінімум часу, проект почав «обростати» фахівцями й ентузіастами. Вони вірили у те, що такий промоційний зручний каталог необхідний людям – і тим, хто тільки почав розвивати туристичну інфраструктуру і власний бізнес у Карпатах, і тим, хто завжди мріяв ними подорожувати.

Перший корпоратив Karpaty.info. Озеро Синевир,2007 р.

 

“РОБОЧІ МОМЕНТИ” – ПОЄДНУЄМО КОРИСНЕ З ПРИЄМНИМ

Хтось тільки мріє побувати у Карпатах, а ось працівники Karpaty.info щотижня «штурмують» гори і дороги. Напевно, немає в горах найвіддаленішого куточка, де зі своїми фотоапаратами не добиралися наші «бійці туристичного фронту». А вже за декілька днів ви, плануючи поїздку в Карпати, розглядали на нашому сайті свіженькі описи садиб і готелів, що з’явилися у розділі «Останні поповнення в каталозі».

Трохи заблукали))

 

Чіп і дейл поспішають на допомогу=)

 

Випадкове селфі 😉

 

Інформацію про історичні пам'ятки збирають Ярина Цап'як та Юрій Шивала

 

Ось такі вони, українські дороги - як не болото, то пісок!

 

Трюк виконано професіоналом. Не намагайтеся повторити його самостійно!

 

У відрядженні. Озеро Синевир

 

На Драгобраті. На задньому плані Говерла і Петрос

 

Трошки вільного часу - і в нас з'явилась брендована машина=)

 

Приємні моменти під час роботи=)

 

Оголошення результатів фотоконкурсу "Я люблю знимкувати Карпати"

 

НАВЧАЮЧИ ІНШИХ – ВЧИМОСЯ САМІ

Помічено, що одна прогресивна ідея ніби «притягує» до себе інші успішні задуми. Оскільки працівники Karpaty.info самі залюбки навчаються іноземним мовам, проходять тренінги із професійного зростання, природно з»явилося бажання поділитися своїми знаннями з іншими. Тому, врахувавши усі переваги і недоліки освітніх програм інших організацій, команда Karpaty.info створила свій ексклюзивний освітній продукт. Так два роки тому виникла Школа конкурентних рішень KI School – мовна школа та тренінговий центр.

Навчання в Розлучі

 

У Розлучі

 

Тренінг в Communa

 

Ще один тренінг

 

Розповідає тренерка Надія Шкваровська

 

Навчально-пізнавальний уїкенд у Карпатах, село Волосянка

 

Тренінг у школі для працівників Karpaty.info

 

Навчально-пізнавальний уїкенд у Карпатах. Село Розлуч

 

Святкуємо день народження координатора Школи конкурентних рішень KI School Євгена Романчука

 

Як ви вже зрозуміли із попередньої розповіді, від команди Karpaty.info завжди можна очікувати позитивних новин. Розповімо вам по секрету, що незабаром ми запускаємо на ринок туристичну компанію Karpaty Travel! Падам пам пам!!!

 

 ЯК МИ ВІДПОЧИВАЄМО

Ну і, звісно, як би ми могли створити і наповнювати сайт про мандри, якби самі не любили подорожувати! Бо найкраще розповісти можна тільки про те, що добре знаєш і любиш сам.

На скелях Довбуша. "Міряє кроками" Назар Антонишин

 

Корпоратив у горах. Село Татарів

 

Працівники Karpaty.info на презентації готелю "Вежа ведмежа"

 

Наш "сенсей" Михайло Мосін медитує в Карпатах)

 

Ось така ми весела і дружна команда Karpaty.info – люди, закохані в гори! Дякуємо, що підтримуєте наше прагнення розвивати туристику в Карпатах! До нових подорожей!!! 🙂