Курси англійської та німецької мови для туризму "ЛЕГКІ КРОКИ"

Чому саме для туризму?

Ви мрієте про те, щоб Ваша робота стала високооплачуваним хобі? Тоді придивіться до туризму, який сьогодні переживає справжній бум. Адже на цю сферу припадає кожне з десяти робочих місць у всьому світі! При цьому доходи від туризму обчислюються трильйонами доларів. Частина цих грошей обертається і в Україні.

До того ж, туризм, як галузь економіки, що стрімко розвивається, постійно відчуває потребу у фахівцях високого класу. І тут одна з найголовніших вимог — це знання іноземної мови. Причому не тільки розмовної, а мови, збагаченої спеціальною термінологією, що містить сталі вислови і словосполучення, що використовуються у туристичній сфері. Саме тому

найбільший туристичний інтернет-проект “Карпати.інфо” пропонує ексклюзивні курси англійскої та німецької мови для сфери туризму “ЛЕГКІ КРОКИ”.

Чим наші курси унікальні?

Ви гадаєте, що у кожному профільному навчальному закладі проводяться практичні заняття з викладання іноземних мов для туризму, адаптовані під ваші потреби і рівень знань? Ні, це не зовсім так.

Використовуючи 5-річний стаж перекладу розділів туристичного інтернет-каталогу “Карпати.інфо” різними мовами та досвід власного спілкування за кордоном, набутими знаннями ми прагнемо поділитися з Вами.

Відтепер Вам не потрібно додатково витрачати ще декілька років навчання на те, що ви можете отримати за кілька місяців!

Програма курсів

Для того щоб успішно конкурувати, компанії зобов’язані пропонувати свої послуги й іноземними мовами. Це справляє позитивне враження на іноземних клієнтів, дозволяє сформувати гідну репутацію для компанії. Тому наша пропозиція, насамперед, стосується працівників турфірм, персоналу готелів і ресторанів та екскурсоводів, а також студентів — майбутніх фахівців туристичного бізнесу.
А можливо, Ви часто подорожуєте і прагнете впевнено почувати себе під час закордонних поїздок? Чи Ваша мрія — працювати і заробляти у сфері туризму?
У нас Ви дійсно отримаєте ті знання та навички, що необхідні як для Вашого працевлаштування та підвищення професійного рівня, так і для подорожей по світу.
Правильне визначення рівня знання мови є запорукою успішного навчання. Кожен рівень визначає, якими словами та граматичними структурами Ви вже оволоділи і на які теми можете спілкуватися. За результатами вступного тестування ми пропонуємо різні рівні навчання з англійської та німецької мови: для початківців (А1 та А2), та навчання на вищих рівнях. Кожен слухач може підібрати для себе оптимальний варіант навчання. З описом різних рівнів англійської німецької мови Ви можете ознайомитися за лінком.

Деякі навички, які Ви отримаєте під час курсу:

• заповнення анкет, формулярів та написання невеликих ділових листів;
• базові знання граматики, розуміння нескладних повідомлень, побудова простих речень і запитань;
• усні навички: вміння пояснити дорогу, розповісти про місто, зарезервувати місце та поселитися у готелі, зробити замовлення у ресторані, купити необхідні продукти, обговорити деталі подорожі тощо.

Умови навчання та ціни

Заняття мовних курсів “ЛЕГКІ КРОКИ” відбуваються тричі на тиждень у зручний вечірній час, також Ви можете обрати ранкові та денні групи.
Тривалість одного заняття — 1 год. 50 хв.
Кількість осіб у групі — до 10.
Тривалість семестру — 4,5 місяці.
Початок занять — 21 січня.

Вартість — 1800 грн за семестр. Усі матеріали для навчання включені у вартість. Можлива щомісячна оплата — 480 грн на місяць. Для студентів — знижка 10%.

УВАГА! АКЦІЯ! Зареєструйтесь до 20 грудня та отримайте у подарунок 2 путівники “Туристична енциклопедія” (на вибір).

Наша адреса і телефони

Львів, вул. Водогінна, 2.

+38(032) 253-15-13
+38(032) 275-29-07
+38 (067) 513-24-85
+38 (050) 616-61-80

Чому наші курси кращі?

Курси “ЛЕГКІ КРОКИ” створені для швидкого й ефективного навчання. Ми пропонуємо доступне за ціною якісне навчання та практичні заняття з виїздом “на місце” (розігрування типових ситуацій у місті, готелі, ресторані).

Наші досвідчені викладачі володіють сучасними методами навчання, створюють власні навчальні матеріали та розуміють особливості культури англомовних та німецькомовних країн.

Заняття відбуваються за унікальними підручниками та роздатковими матеріалами, розробленими спеціально для представників туристичного бізнесу і будуть корисними як для фахівців сфери туризму, так і для початківців.

Вузька спеціалізація, профільні теми, перевірена туристична термінологія — завдяки 5-річному досвіду перекладу іноземними мовами (зокрема, англійською  та німецькою) туристичного інтернет-каталогу «Карпати.інфо».

Знання, отримані на наших курсах іноземної мови “ЛЕГКІ КРОКИ” — це нові можливості для розвитку Вашої кар’єри!

 

 

* Фото з сайту: allday.