Чим зайнятись у Львові

Плануєте подорож до Львова? Наш сайт полегшить вам роботу. Для цього потрібно зайти на відповідну сторінку на нашому сайті:


Для початку можна познайомитись з історією нашого славного та давнього міста. Для цього тиснемо синю смужку з написом “Історія міста”:

 

Крім того, можна прочитати статтю “Чому Львів?” (автор – відомий львівський історик, екскурсовод, автор путівників і журналіст Ігор Лильо):

 

У меню праворуч можна обрати те, що потрібно саме для вашого відпочинку: заклади проживання (готелі, хостели, квартири/апартаменти), ресторани і кафе (де можна поїсти), кав’ярні (де можна посидіти за горнятком кави або келихом чогось міцнішого), музеї, театри, розважальні заклади тощо.

 

Але найголовніше, заради чого більшість туристів  їдуть до Львова — це пам’ятки: сакральні, архітектурні, фортифікаційні. Тому про них ми створили окрему сторінку:

 

Кожна пам’ятка має невеликий опис (а у майбутньому про найвизначніші ми плануємо створити ще й окремі сторінки) та 1-2 фотографії:

 

У кінці опису є ще й координати для тих, хто користується навігаторами:

 

Внизу є інтерактивна карта, на якій відображаються всі львівські цікавинки:

 

Клікнувши на іконку можна побачити маленьке зображення пам’ятки та її назву:

Ми продовжуємо наповнювати цей розділ, до початку літнього туристичного сезону сподіваємось зробити це на 100%, про що обов’язково повідомимо 🙂

Приємних та цікавих вам подорожей!