ТОП-5 карпатських конференц-залів

Нині карпатські готелі пропонують багато можливостей для конференц-туризму. Для проведення семінарів, бізнес-зустрічей, конференцій Ви можете обрати зал з потрібною кількістю місць. В готелях подбають також про харчування та дозвілля. Звісно, все це – з урахуванням місцевого колориту, стилю, культури, кухні та району розташування.

На нашому сайті у спеціальному окремому розділі «Корпоратив» розміщено повний перелік конференц-залів Західної України і Карпатського регіону зокрема.

Особливість майже всіх конференц-залів у Карпатах – багато із них базуються на банкетних залах або ж розташовані у колибах, на верандах, тобто поближче до свіжого повітря, природи. Такого поєднання остерігатись не варто – адже при цьому більшість пансіонатів, готелів і – ! – навіть приватних садиб/мотелів мають у арсеналі повий мультимедійний набір: фліпчарти, проектори, плазмові екрани, телевізори, телефонний конференц-зв”язок, канцтовари тощо.

Пропонуємо Вам ознайомитись із найцікавішими такими, на нашу скромну думку, «осередками» для корпоративних конференцій та виїзних бізнес-зустрічей.

1. База відпочинку “Шепільська”

Розташована на околиці села Довголука, в урочищі Шепільське, 20 км до Стрия (Львівщина), 5 км до траси Київ — Львів — Чоп (М-06).
Конференц-зал – на 40 осіб. Є плазмовий телевізор, екран, фліп-чарт.
Головний корпус – на 10 місць, корпус над озером на 36 місць, 2 дерев’яні двоповерхові котеджі (один з них — на 6 місць, інший — на 4 місця), ресторан, колиба. Деталі

2.База відпочинку “Легенда Карпат”.

Розташована в селі Старі Кути, 4 км від центру  м. Косів Івано-Франківської області.
В якості залу використовується колиба на 70 осіб. Обладнання — екран, фліп-чарт, проектор. Транспортні послуги — за домовленістю. Готельний комплекс складається з  64-70 місць: центральний корпус, ресторан і сім дерев”яних двоповерхових котеджів. Деталі

3. Туристично-оздоровчий комплекс «Сокільське».

Розташований у с. Тюдів Косівського району Івано-Франківської області.
Конференц-зал на 80 місць. Обладнання: проектор, фліп-чарт, фотопринтер, сканер, ксерокс, ноутбук. Організація кавоперерв.
Транспортні послуги, трансфери до витягів. Організація банкетів, фуршетів, корпоративних заходів.
Сучасний готельний комплекс складається з корпусу на 31 номер, рецепції з холом, лоббі-бару, 2 окремих котеджів, ресторану, колиби, облаштованої території.Деталі

4 .Туристичний комплекс «Воєводино»

Розташований біля села Тур’я Пасіка, у Перечинському районі Закарпатської області. Навколо гори і ліс. Є асфальтований під’їзд.
Працюють 3 конференц-зали на 100, 140 та 150 осіб, обладнані екранами, проектором, фліп-чартом, мікрофоном. Можливий синхронний переклад.

 

5. Еко-курорт “Ізкі”

Розташований неподалік гірськолижного курорту Ізкі, у Міжгірському районі Закарпатської області. Конференц зал – на 120 місць. П’ять дерев’яних котеджів: два — категорії “люкс”, три — містять номери “півлюкс” і “стандарт”, 2 котеджі у селі — категорії “люкс”, ресторани “Магура” та колиба. Деталі